Čiščenje čaker

Čiščenje čakerKaj so čakre?

Čakre so vrtinci energije. Ta energijska polja se vrtinčijo nad določenimi predeli telesa in jih hkrati prežemajo ter medsebojno delujejo z energijami, ki obdajajo telo.

V našem telesu je sedem glavnih čaker, ki se nahajajo v sedmih točkah od začetka hrbtenice do vrha glave. Ime so dobile po delu telesa, nad katerim se vrtinči njihova energija (od spodaj navzgor): korenska čakra, maternična čakra, čakra solarnega pleksusa, srčna čakra, grlna čakra, čakra hipofize (tretje oko) in čakra epifize (kronska čakra). 

Vsaka čakra vpliva na organe, mišice vezi, žile in vse preostale dela telesa znotraj svojega energijskega polja. Čakre vplivajo tudi na žlezni sistem in so zato močno povezane z našim razpoloženjem, osebnostjo in splošnim zdravjem. Obenem so v čakrah shranjeni odtisi vsakega pomembnejšega čustvenega dogodka v našem življenju. Čakre zakodirajo naše izkušnje.

Zakaj in kdaj jih čistimo?

Če se v svojem življenju ali v svojem telesu počutite medle, so takšne tudi energije vaših čaker. Vedenje, da jih lahko očistimo je dragoceno, saj pripomore, da se počutimo bolj ozemljeni in osredotočeni ter spodbudi naše energije. Čiščenje in uravnovešanje posameznih energij v čakri lahko zaustavi bolezni, ki se pripravljajo. Pomaga tudi zdraviti telesne simptome, ki so se pojavili.

Če očistimo čakre, ki so še vedno ujete v pretekle energije in spore, lahko odpremo pot globokemu zdravljenju dolgotrajnejših in osnovnih zdravstvenih težav. Čiščenje čaker odstrani »strupene« energije, zato se telo lažje prilagodi vsem okoliščinam, s katerimi se soočamo.

Kako čistimo čakre?

Da dobimo osnovne podatke o delovanju, lahko vsako čakro energijsko testiramo. 

Pri energetskem čiščenju čaker se klienta ne dotikam. Z rokami krožim približno 10 cm nad telesom klienta. Roka deluje kot magnet - energije čakre ji sledijo, zato se njeni sloji začnejo vrteti v isti smeri in prebijajo energijske blokade.

Kroženje v nasprotni smeri urinega kazalca razburka strupene energije in jih potisne iz čakre. Gibanje v smeri urinega kazalca pa zaključi postopek z vnovičnim uravnovešanjem in stabiliziranjem energij čakre. Omenjeno velja za vse čakre, razen za kronsko čakro pri moških, kjer velja ravno nasprotno.

Že uravnovešanje ene čakre, še posebej če je najšibkejša, okrepi vse čakre.

Kontraindikacije

Med čiščenjem čaker se občasno lahko pojavi glavobol. Vzrok temu je najpogosteje v tem, da so se mirujoče ali strupene energije začele sproščati in pomikati navzgor po hrbtenici. To je pravzaprav dober znak, vendar pa se temu lahko izognemo. Če ste nagnjeni h glavobolom bom s čiščenjem čaker začela pri kronski čakri.

Drugače pa čiščenje čaker nima kontraindikacij, torej ne moremo nič narediti narobe. Lahko si le pomagamo.

 
 
 

Prijava na novice

Socialna omrežja

https://www.facebook.com/zdravilnepoti

 
 

O meni

Že kot otrok sem sprejela, da je življenje z naravo in naravnimi načini najboljše. Po letih izkušenj vem, da so naravne zdravilne metode pomagale meni in mojim bližnjim. In trdno verjamem, da lahko pomagajo tudi drugim.

 

Cenik storitev

Ajla, zdravilske metode

Mateja Kalan

Zoletova ulica 9, 1000 Ljubljana 

telefon: 040 167 814
e-mail: info@ajla.si

 

Animas